Thursday, April 7, 2011

Αστρολογικές προβλέψεις, e-zwdia.gr

Ζώδια
Η υπηρεσία της Glorytel έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αστρολογίας στην Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες στον χώρο της αστρολογίας με μέση ημερήσια επαναληπτικότητα ανά χρήστη τις 8 κλήσεις την ημέρα και 6 λεπτά μέσο όρο ανά κλήση.

Το wise links προσφέρει τώρα στους επισκέπτες και αυτή την υπηρεσία είτε χρησιμοποιώντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς από κάτω,είτε το αντίστοιχο στην δεξιά στήλη του blog.


Ακόμα θα υπάρχει και τακτική ενημερωμένη ανάρτηση για τις ζωδιακές προβλέψεις, για αυτούς που θα γίνουν followers του blog.
Ενας λόγος λοιπόν πάρα πάνω να το κάνετε.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 2-5-2011 ΩΣ 11-5-2011

2-5-2011

ΚΡΙΟΣ

Αν ψάξετε βαθιά μέσα σας θα ανακαλύψετε σήμερα ότι έχετε μεγάλη δύναμη που θα σας βοηθήσει στην ζωή σας. Θα έχετε μια ανοδική κερδοφόρα πορεία στον οικονομικό σας τομέα. Οργανώστε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας και με την δυναμικότητα σας και την αυτοπεποίθηση σας θα επιτύχετε περισσότερα. Στα αισθηματικά σας μην δώσετε σημασία σε άτομα του παρελθόντος που εμφανίζονται πάλι γιατί σας είχαν πληγώσει και σας είχαν απογοητεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα από κάποιες προτάσεις και ευκαιρίες αναδεικνύεται το ταλέντο σας και καθιερώνεστε στον χώρο σας. Μη μπλέκεστε σε διαφωνίες με κάποια άτομα στο εργασιακό σας περιβάλλον και κρατήστε μια διπλωματική στάση για να αποφύγετε τα προβλήματα. Ηρεμήστε και διώξτε όλες τις άχρηστες ιδέες από το μυαλό σας βοηθούμενοι από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Αφήστε να σας βοηθήσουν κάποια φερέγγυα άτομα και να σας δείξουν τον δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επενδύσεις θα καρποφορήσουν και θα σας αποδώσουν τα μέγιστα. Κάποια επέκταση που θα κάνετε στην εργασία σας, σας δικαιώνει. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος. Κάποια άτομα του παρελθόντος θα σας παρενοχλήσουν. Εκείνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να πάψετε να ασχολείστε με αυτούς. Τώρα δεν θα ξέρετε καλά τι γίνετε γύρω σας ή τι ακριβώς ψάχνετε. Σταματήστε για λίγο και σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να ψάξετε να βρείτε ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν βοήθεια και υποστήριξη στα προβλήματα σας. Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα έχετε στον συναισθηματικό τομέα. Θα δείξετε περισσότερη τρυφερότητα στην σχέση σας και όλα θα διορθωθούν σύντομα. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας και με την σωστή επικοινωνία θα πετύχετε πολλά.

ΛΕΩΝ

Παραμείνετε σταθεροί και κάθετοι στις απόψεις σας. Δουλέψτε σκληρά και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Αρκετή φαίνεται να είναι η κούραση και η υπερένταση που νιώθετε. Καινούργιες συνεργασίες αλλάζουν γενικότερα το κλίμα στην δουλειά σας. Τώρα θα βρείτε όσοι είστε μόνοι μια ειλικρινή, σταθερή και υγιή σχέση. Αποφύγετε καταστάσεις που σας κουράζουν και σας προβληματίζουν. Φροντίστε να εκφράζετε αυτό που νοιώθετε, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έλξετε τον σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσοι είστε μόνοι, κάποια γνωριμία που θα κάνετε δεν θα σας αφήσει αδιάφορους και θα εμπνέεστε από αυτήν. Η καλή επαγγελματική σας πορεία θα σας κάνει να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Θα έχετε κάποια εμπόδια στο να προχωρήσετε σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Καλύτερα να μην λέτε πολλά πράγματα σε τρίτα πρόσωπα γιατί υπάρχει γύρω σας ζήλια. Κάποιοι μπορεί να σας προσφέρουν κάποια συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο στο οποίο μπορείτε να στηριχθείτε. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν για κάποιο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να κάνετε κάποιους αγώνες για να δικαιωθείτε στην εργασία σας. Προσέξτε τις εκρήξεις γιατί θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τους συνεργάτες σας. Προτιμήστε την σιωπή και υποχωρήστε. Μην τολμήσετε να κάνετε νέες συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν θετικές αλλαγές με πολύ καλές προοπτικές. Μπαίνετε στο τέλος των προβλημάτων σας και θα ευνοηθείτε σε θέματα οικονομικά. Κάποια άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος θα σας βοηθήσουν σε κάποιες δύσκολες ώρες που θα περάσετε. Μπορείτε να τους εμπιστευθείτε άφοβα. Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και μετριάστε τις απαιτήσεις σας αν επιθυμείτε να πάνε καλύτερα τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε κάποιες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες αλλαγές που θα κάνετε λόγω των πολλών υποχρεώσεων σας. Ηρεμήστε και διώξτε όλες τις άχρηστες ιδέες από το μυαλό σας. Οι κοινωνικές σας επαφές θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά ώστε να έχετε άνοδο. Κάποια πράγματα σας έχουν κουράσει στο χώρο εργασίας σας αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν είστε και εσείς υπεύθυνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιος φίλος σας θα μπορέσει να σας βοηθήσει. Μην προσπαθείτε να πείσετε τους γύρω σας και τους επιβάλλετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Θα υπάρξουν καινούργια δεδομένα στη ζωή σας και θα τονωθεί η ψυχολογία σας που τόσο πολύ χρειάζεστε. Θα είναι λίγο δύσκολη χρονική περίοδος για σας αλλά οι καταστάσεις θα βελτιωθούν σημαντικά προς το καλύτερο. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις, οι οποίες θα είναι παροδικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσοι είστε μόνοι, κάποιο άτομο θα σας ελκύσει σεξουαλικά. Μην ρισκάρετε χρήματα σε τυχερά παιχνίδια και αποφύγετε τις επενδύσεις σε μετοχές. Τώρα θα είστε πολύ πιο κοντά στο στόχο σας. Μην ενθουσιάζεστε με κάθε πρόταση που θα σας κάνουν. Πιθανόν κάποιοι στην δουλειά σας να θελήσουν να σας πιέσουν. Μην προσπαθείτε να πείσετε τους γύρω σας και να τους επιβάλλεστε. Δείξτε στον σύντροφο σας αγάπη και τρυφερά συναισθήματα.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να νιώσετε μεγάλη ψυχολογική πίεση και να έχετε την αίσθηση ότι έχετε πολλές ευθύνες στην δουλειά σας. Θα έχετε καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα νιώσετε ότι έχετε καλή διάθεση και θα νομίζετε ότι δεν υπάρχουν πια εμπόδια στο δρόμο προς την επιτυχία σας. Μην είστε τόσο προσκολλημένοι σε ασήμαντα πράγματα. Είστε αποφασισμένοι να πολεμήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας και να βγείτε νικητές.

3-5-2011

ΚΡΙΟΣ

Χρειάζεται να επιδείξετε προσοχή σήμερα στα οικονομικά σας θέματα. Πρέπει να βάλετε κάποια όρια στα έξοδα σας. Κάποια χρήματα θα σας έρθουν μετά από σκληρή δουλειά και από κάποιες κινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε. Η υπερβολική αφοσίωση και η σταθερότητα απέναντι σε κάποια άτομα θα σας βοηθήσουν πολύ τώρα. Θα έχετε κάποια ψυχική ταλαιπωρία αλλά θα καταλάβετε πολλά πράγματα. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε τι τελικά θα πράξετε στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κινηθείτε μεθοδικά και μην έχετε την απαίτηση να αποδώσουν άμεσα καρπούς τα νέα σας σχέδια. Κάποιες υποχρεώσεις σας μπορεί να σας βάλουν σε αδιέξοδο. Αφιερώστε χρόνο στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και ακούστε όλα όσα έχουν να σας πουν. Προσέξτε τους τσακωμούς που ίσως αντιμετωπίσετε αλλά θα είναι εντελώς παροδικοί. Θα έχετε έντονη συναισθηματική φόρτιση και άκρατο έρωτα. Θα υπάρξει μια σταθερή και ικανοποιητική οικονομική περίοδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και σταθεροποιήστε ακόμη περισσότερο κάποια πράγματα. Τώρα θα αισθανθείτε βαθιά αίσθηση σιγουριάς. Προτού ξεκινήσετε κάποιες νέες συνεργασίες επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες. Αφιερώστε χρόνο στους συνεργάτες σας, που χρειάζονται και τη δική σας άποψη. Θα βρεθείτε μπροστά στην επιτυχία αξιοποιώντας τα ταλέντα σας. Κάποια άτομα θα σας μιλούν σε έντονο ύφος αλλά σας εκτιμούν και σας αγαπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα αλλά μην ξοδεύετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεστε στην διαχείριση των οικονομικών σας, και καλό θα είναι να μειώσετε τον υπερκαταναλωτισμό σας. Ένα μεγάλο βάρος θα φύγει από επάνω σας και σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο απόλυτοι και να ακούτε και την γνώμη των άλλων.
ΛΕΩΝ

Αν είστε μόνοι, πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί ένα άτομο που θα σας βγάλει από την μοναξιά και θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Σας δίνετε η ευκαιρία να υπογράψετε συμβόλαια και η τύχη είναι με το μέρος σας. Θα υπάρξει μια σταθερή και ικανοποιητική οικονομική περίοδος. Τώρα η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα είναι και τόσο καλή, αλλά θα καταφέρνετε να περάσετε τα δικά σας μηνύματα. Προσπαθήστε να κρατάτε τις ισορροπίες με τους άλλους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είχατε μια εκκρεμότητα, μπορεί τώρα να την βρείτε μπροστά σας και να σας αποσυντονίσει προσωρινά. Αποφύγετε κάποια άτομα που σας ζαλίζουν με άσκοπες συζητήσεις γιατί έχετε πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε. Προσέξτε τα έξοδα σας και αποφύγετε οποιεσδήποτε αγορές που είναι εντελώς περιττές και ανούσιες. Μην αγχώνεστε γιατί θα βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στην καλή οργάνωση και την συνετή διαχείριση.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήνετε εκκρεμότητες στη δουλειά σας και να είστε σίγουροι ότι θα αντεπεξέλθετε. Αν έχετε μόνιμη σχέση αυτήν την χρονική περίοδο, θα σταθεροποιηθεί και θα σας δώσει μια βαθιά αίσθηση σιγουριάς. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας και αφήστε τον σύντροφο σας να σας προσεγγίσει. Θα δίνετε την εντύπωση ότι χρειάζεστε τόσο την αγάπη όσο και τον θαυμασμό των άλλων. Μια δουλειά που περιμένετε ίσως καθυστερήσει λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον εργασιακό τομέα θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να αναπτύξετε τα ταλέντα σας και να επιδείξετε τις ικανότητες σας. Όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και θα φλερτάρετε πολύ. Κάποια ένταση που θα κάνετε θα περάσει και όλα θα σας φαίνονται σαν να μην έγιναν ποτέ. Θα βάλετε ως στόχο να πάνε καλύτερα τα οικονομικά σας. Κάντε έξυπνες κινήσεις και κάντε αποταμίευση για να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα σας εκεί που πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πολύ άγχος επιδεινώνει τον ήδη ταλαιπωρημένο οργανισμό σας. Αν περιμένετε βοήθεια από κάποιο πρόσωπο, τώρα θα σας δοθεί. Τα οικονομικά σας περνάνε από διάφορες φάσεις, αλλά θα είστε ικανοί να βρείτε τον τρόπο να τα ισορροπήσετε. Οι οικονομικοί προβληματισμοί που αντιμετωπίζετε, φαίνεται ότι αρχίζουν να υποχωρούν. Με σταθερούς υπολογισμούς βελτιώνεται η οικονομική σας ζωή. Θα έχετε πρωτοποριακές ιδέες που θα μπορέσετε να τις πραγματοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε την απολυτότητα στην συμπεριφορά σας γιατί θα απομακρύνει τους άλλους γύρω σας. Πιθανόν θα πάρετε μια καλή είδηση από κάποιο άτομο και θα νοιώσετε ανακουφισμένοι. Πολλές και αυξημένες θα είναι οι απαιτήσεις στην εργασία σας. Προσπαθήστε να μειώσετε την τελειομανία σας, για να μην αποβεί μοιραία στις προκλήσεις που θα υπάρχουν. Φροντίστε να αδράξετε τις ευκαιρίες που σίγουρα σας περιμένουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι αλλά προσπαθήστε να μην απομακρύνεστε από τα πρόσωπα που είναι δίπλα σας. Προσέξτε μία συνεργασία που θα ξεκινήσετε και αλλάξτε πορεία προκειμένου να γίνεται περισσότερο αποδοτικοί. Ενεργοποιήστε την διαίσθηση σας και συνεχίστε με αισιοδοξία την πραγματοποίηση των στόχων σας. Έχετε κουραστεί από τις υπάρχουσες καταστάσεις και θα κάνετε λανθασμένες ενέργειες.

ΙΧΘΥΣ

Προσέξτε την συμπεριφορά κάποιων ατόμων που θα είναι ψυχροί ή ακόμη και αρνητικοί απέναντι σας. Μόνο με τον σωστό διάλογο θα επιλύσετε όλες τις διαφορές σας. Η επιτυχία στην δουλειά σας είναι εξασφαλισμένη. Νέες συμφωνίες θα τις επανεξετάσετε προσεκτικά και θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Θα επιτευχθούν οι στόχοι σας στην επαγγελματική σας πορεία και παράλληλα στα οικονομικά σας. Νέες προτάσεις ή νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο.

4-5-2011

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να ηρεμήσετε και να αποφύγετε τις πολλές σκέψεις που οδηγούν στην αύξηση της φαντασίας σας και σας κάνουν κακό. Θα ανακαλύψετε πολλά μυστικά που αφορούν τους φίλους σας ή το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα βρεθείτε μπροστά σε περίεργες συνθήκες γι’ αυτό προσέξτε. Με την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας μπορείτε να εκπληρώσετε τους στόχους σας και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε αρκετά βεβαρημένοι ψυχολογικά λόγω των πολλών υποχρεώσεων σας. Η οργάνωση και η καλή διάθεση είναι οι καλοί σας σύμβουλοι για να πετύχετε. Η ζωή σας μπαίνει σε μια νέα καλύτερη φάση. Στα συναισθηματικά σας κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Δεν θα σας είναι και τόσο εύκολο να βρείτε κάποιο άτομο που είναι διατεθειμένο να ακούσει τα προβλήματα σας. Θα έχετε οικονομικά σκαμπανεβάσματα αλλά θα τα ξεπεράσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πιστεύετε ότι δεν έχετε κατανόηση στον εργασιακό σας χώρο. Θα νιώσετε την ανάγκη να ελέγξετε καλά ό, τι συμβαίνει γύρω σας. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια καινούργια αρχή. Φροντίστε να μην κουράζεστε γιατί η υπερκόπωση μπορεί να καθυστερήσει τα σχέδια σας. Τώρα θα μπορέσετε να εκπληρώσετε τα όνειρα σας με υπομονή και αφοσίωση στους στόχους σας. Στα οικονομικά σας βαδίζετε σταθερά και θα έχετε μια μικρή άνοδο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε τα εκρηκτικά συναισθήματα που μόνο ψυχρότητα μπορεί να φέρουν ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Η αισιοδοξία και η αυτοεκτίμηση που θα έχετε θα σας οδηγήσουν σε σωστές κινήσεις και αποφάσεις, τις οποίες θα μπορέσετε να θέσετε υπό τον έλεγχο σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, για να καταφέρετε να υλοποιήσετε στους στόχους σας. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας.

ΛΕΩΝ

Στον εργασιακό σας χώρο τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα θέλετε άλλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Νέες προτάσεις ή συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αλλά θα πρέπει να τις εξετάσετε προσεκτικά. Κάποιες καταστάσεις σας έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα και σας έχουν χαλάσει την ηρεμία σας. Τα επαγγελματικά σας θα πάνε πολύ καλά και οι συμφωνίες που έχετε κλείσει, θα σας φανούν πάρα πολύ χρήσιμες και ωφέλιμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα θεωρείτε πως σας παραμελούν και δεν αναγνωρίζεται η αξία σας. Μην απογοητεύεστε γιατί οι προϊστάμενοι σας θα σας αναγνωρίσουν. Μην προσπαθείτε να επιβάλλεστε στους άλλους. Προσοχή στα οικονομικά σας. Για όσους είστε μόνοι, σας έρχεται κάτι ευχάριστο γι’ αυτό προκαλέστε την τύχη σας βγαίνοντας με παρέες και διασκεδάζοντας περισσότερο γιατί το έχετε ανάγκη και το επιζητάτε εδώ και πολύ καιρό. Να ξέρετε ότι έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπάνε.

ΖΥΓΟΣ

Η μυστικοπάθεια σας θα είναι πιο έντονη τώρα. Αποφύγετε κάποια άτομα γιατί θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένους δρόμους. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις αποφεύγοντας τις αμφιβολίες και τις εντάσεις. Μην πανικοβληθείτε ακούγοντας κάποια λόγια και μην επηρεαστείτε απ’ αυτά. Νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν και θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα σας. Θα είστε τώρα αρκετά εσωστρεφείς και τα έντονα συναισθήματα σας δύσκολα θα ανταποδίδονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ένταση που υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο, σας έχει αποσυντονίσει και σας έχει απομακρύνει από κάποια άτομα. Αντιμετωπίστε με σύνεση τις καταστάσεις και αφήστε τουλάχιστον τα άλλα άτομα να σας πλησιάσουν. Η πορεία της αισθηματικής σας ζωής είναι αρκετά ικανοποιητική για σας. Για να πάει η σχέση σας καλά θα πρέπει να μάθετε να επικοινωνείτε με τον σύντροφο σας και να δείξετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέπετε στον φιλικό σας περίγυρο να υπεισέρχεται στη σχέση σας. Εμπιστευθείτε λοιπόν τον σύντροφο σας, δείξτε του αγάπη και θα έχετε ανταπόδοση στα συναισθήματα σας. Μην παρασύρεστε από τις αντιδράσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Δεν φαίνεστε να πτοείστε από τα προβλήματα σας γιατί ξέρετε πως για μια ακόμη φορά θα βγείτε νικητές. Χαλαρώστε και απολαύστε την ασφάλεια που σας δίνει το σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα τακτοποιήσετε κάποιες από τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και θα αρχίσετε επιτέλους να δρομολογείτε σωστά όλες σας τις υποθέσεις. Προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που θέλετε να γίνουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Δεν θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε δυναμικά και αποτελεσματικά τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε όλες τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες που έχετε αφήσει πίσω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα οικονομικά σας κάντε έναν σωστό προϋπολογισμό και διατηρήστε το πρόγραμμα σας. Θα έρθετε σε επαφή με κάποια άτομα που έχουν ισχυρή θέση και θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά πράγμα το οποίο θα επιφέρει αύξηση των εισοδημάτων σας. Προσπαθήστε να ακούτε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες του μυαλού σας. Καλείστε να δώσετε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος που έμειναν σε εκκρεμότητα.

ΙΧΘΥΣ

Μετά το εξουθενωτικό πρόγραμμα σας, υιοθετήστε χαλαρούς ρυθμούς. Σας περιμένουν μέρες γεμάτες ένταση αλλά στο τέλος θα αποκτήσετε αυτό που θέλετε.
Έχετε μαζέψει την δύναμη που χρειάζεται για να τα καταφέρετε και είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Παρουσιάζονται καινούργιες ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα και δεν θα πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Επωφεληθείτε από κάποιες παλιές σας συνεργασίες που θα σας ωφελήσουν.

5-5-2011

ΚΡΙΟΣ

Πιθανές αλλαγές που θα γίνουν σήμερα, σας αλλάζουν την ψυχολογία, αλλά σας βάζουν συγχρόνως σε έξοδα που είναι περιττά. Είστε γεμάτοι αισιοδοξία, αλλά προσέξτε αν πρόκειται να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο. Θα περάσετε κάποιες διακυμάνσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν και θα σας αναγκάσουν να μιλήσετε άσχημα. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες που χρειάζονται. Κάποια άτομα που κατέχουν θέσεις κλειδιά θα σας προσφέρουν την βοήθεια τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Περάστε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μαζί με το πρόσωπο που αγαπάτε, συζητήστε τα προβλήματα σας και άλλους εξωγενείς αρνητικούς παράγοντες που επηρεάζουν την σχέση σας. Το άγχος που σας προκαλεί ο επαγγελματικός σας χώρος, σας έχει προκαλέσει κακή διάθεση. Κάποια γεγονότα θα σας απασχολήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας ταλαιπωρήσουν. Οι μέρες αυτές δεν ευνοούν τα καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιλύστε κάποια φλέγοντα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και αναδιοργανωθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που πρέπει ν' αρχίσετε να στηρίζεστε στα πόδια σας με θάρρος και να συνειδητοποιήσετε ότι ξεκινάει η επίτευξη των στόχων σας. Η διάθεση σας θα αλλάξει και ψυχικά θα νοιώθετε δυνατοί και γοητευτικοί. Έχετε κάνει κάποια παραπανίσια έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι σας κι αυτό σας έχει αγχώσει τελευταία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε κάποιες από τις επιλογές που κάνατε στο παρελθόν και θα αρχίσετε να αναθεωρείτε πολλές από τις απόψεις και τις ιδέες σας. Τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα των οικονομικών σας χειρισμών. Είναι αλήθεια πως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει λίγο για σας. Πιθανόν ορισμένες καταστάσεις προσωρινά να σας αποδιοργανώσουν. Μην πτοείστε, γιατί τα πράγματα σιγά- σιγά ισορροπούν.

ΛΕΩΝ

Οι άλλοι περιμένουν πολλά από εσάς, δώστε όμως αυτό που μπορείτε και μην υπερβαίνετε τα όρια σας. Η δύναμη που έχετε φαίνεται πως ενοχλεί κάποια άτομα.
Θα νιώσετε άγχος αλλά σύντομα θα το ξεπεράσετε και θα επανέλθετε δριμύτεροι. Κάποια πράγματα απαιτούν την προσοχή σας και θα επινοήσετε τρόπους στο πώς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Κάποιες καινούργιες γνωριμίες θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τα προβλήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας που έχετε παραμελήσει τελευταία. Καινούργιες συνεργασίες εμφανίζονται σύντομα. Μέσα από ώριμη σκέψη θα λάβετε κρίσιμες αποφάσεις. Θα σκεφτείτε σοβαρά όσα σας έχουν συμβεί στο παρελθόν και θα έχετε κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ξέρετε καλά να διαχειρίζεστε τα χρήματα σας έτσι δεν θα περάσετε δύσκολες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Μην κυνηγάτε συνέχεια τα υλικά αγαθά γιατί θα αγχωθείτε. Τώρα θα σας είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε αυτό που ονειρεύεστε και αυτό θα σας βγάλει από την άσχημη ψυχολογική διάθεση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην διεκπεραίωση των οικονομικών σας ζητημάτων για να μην τρέχετε αργότερα. Θα χρειαστεί να ξεκουραστείτε λίγο παραπάνω τώρα για την διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων σας. Στηριχθείτε μόνο στον εαυτό σας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία με τους άλλους και τα έχετε βρει και με τον εαυτό σας και με τον σύντροφο σας. Αν δεν εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας και δεν δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε, θα παραμείνετε μόνοι σας. Το να μένετε απόμακροι και αδιάφοροι δεν ωφελεί σε τίποτε. Κάποια οικονομικά ζητήματα θα έρθουν στην επιφάνεια. Αρχίστε να ξαναβάζετε σε τάξη τόσο τα οικονομικά όσο και τα αισθηματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα καβγαδάκια και οι παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας θα είναι παροδικά και δεν αποτελούν αιτία χωρισμού. Μην φτάνετε στα άκρα και ελέγξτε την συμπεριφορά σας. Θα δρομολογήσετε νέα επαγγελματικά ανοίγματα που τόσο καιρό σχεδιάζατε με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αγνοήστε κάποια άτομα που είναι συντηρητικά και σας δημιουργούν προβλήματα. Προσέξτε γιατί απρόβλεπτα περιττά έξοδα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και μπορεί να σας αποδιοργανώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να είστε σίγουροι ό, τι λύσεις θα βρεθούν στα προβλήματα σας, θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη σας. Δώστε σημασία σε γνωριμίες που θα κάνετε. Από δω και πέρα θα υπάρξουν άριστες προοπτικές εξέλιξης στην ζωή σας έχοντας την τύχη με το μέρος σας. Γνωριμίες που θα κάνετε θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν. Τώρα ανοίγονται οι πόρτες για την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Κρατήστε σταθερές τις απόψεις σας και θα δείτε ότι θα δικαιωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην προσπαθείτε να κρατήσετε μια σχέση πού ήδη έχει χαλάσει. Μην ζητάτε βοήθεια από ανθρώπους που ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα σας την αρνηθούν αλλά στηριχθείτε στον εαυτό σας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε. Μην απορρίπτετε κάποια πρόσωπα που αυτή την στιγμή δεν χρειάζεστε αλλά κρατήστε μια επαφή μαζί τους γιατί μπορεί να σας φανούν χρήσιμα αργότερα. Κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κληθείτε να τις διευθετήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Θα έχετε σταθερή πορεία στον οικονομικό σας τομέα και δεν θα σας προβληματίσει. Θα κάνετε τώρα καινούργια όνειρα τα οποία θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε. Κάποιος εκνευρισμός με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, θα σας αποδιοργανώσει προσωρινά. Η σχέση που έχετε, συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς και με αμείωτο ενδιαφέρον. Προσέξτε κάποια άτομα που σας πλησιάζουν απλά και μόνο από συμφέρον, αποκομίζοντας οφέλη.

6-5-2011

ΚΡΙΟΣ

Θα παρουσιασθούν κάποια έξοδα σήμερα που δεν τα περιμένατε. Περίεργες συναντήσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις και θα προβληματιστείτε. Πιθανόν να γίνουν κάποιες συζητήσεις ή αλλαγές και θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα νιώσετε ζήλια επειδή θα νομίζετε ότι δεν ασχολείται ο σύντροφος σας και τόσο μαζί σας. Κάποιες εκκρεμότητες ή χρέη θα κληθείτε να τα διευθετήσετε, διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι μεγάλες αν τα παραμελήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Για όσους είστε μόνοι ένας νέος έρωτας γεννιέται και είναι στο χέρι σας η εξέλιξη και η πορεία του. Θα σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία που πραγματικά μπορεί ν' αλλάξει ριζικά την ζωή σας. Θα σκέφτεστε πώς θα αντεπεξέλθετε στις περαιτέρω υποχρεώσεις σας. Κάποιες κακές σας συνήθειες θα σας κάνουν να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Κάντε έναν προϋπολογισμό των εσόδων και των εξόδων σας και δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε περισσότερο τον ψυχολογικό σας κόσμο και μην ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματα σας γιατί μετά θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Θα αποδείξετε στους ανθρώπους γύρω σας ότι έχετε πολλά ακόμη να δώσετε κι ότι έχετε πολλές εσωτερικές δυνάμεις σας. Στην επαγγελματική ζωή σας τώρα ανοίγονται νέοι δρόμοι και πιο ευοίωνες προοπτικές για σας. Σκεφτείτε με προσοχή την μέχρι τώρα πορεία της ζωής σας και ζυγίστε τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγάλτε λογικά συμπεράσματα όπως και αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε. Κάποια απρόοπτα έξοδα σας ρίχνουν έξω τον προϋπολογισμό σας. Βάλτε λίγο ρομαντισμό στην ζωή σας και αφεθείτε σε μια νέα γνωριμία που θα σας παρουσιαστεί ξαφνικά και ζήστε την έντονα. Θα είσαστε σε θέση να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Εκμεταλλευθείτε την ευελιξία σας και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΛΕΩΝ

Κάντε λίγη υπομονή και μην σπαταλάτε αρκετό χρόνο στον εργασιακό σας τομέα. Κάποια άτομα μπορεί να σας φανούν χρήσιμα στον επαγγελματικό τομέα. Ξεκινά μια χρονική περίοδος που θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας. Θα σας πιάσει μια έντονη μανία κατανάλωσης και θα ξοδέψετε πολύ περισσότερα από τα έσοδα σας. Τώρα θα μπορέσετε να καταφέρετε ακόμη περισσότερα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στηριζόμενοι στις προηγούμενες επιτυχίες σας θα στοχεύετε στο να φτάσετε στο μέγιστο της απόδοσης σας. Θα περάσετε μια μικρή δοκιμασία που θα περάσει καθώς τόσο οι σχέσεις σας όσο και τα οικονομικά σας δοκιμάζονται. Θα αλλάξετε το ρυθμό της ζωής σας και θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή για να προλάβετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Δώστε βάρος στα οικονομικά σας και προσέξτε τις αγορές σας και τις συμφωνίες που θα κάνετε.

ΖΥΓΟΣ
Φροντίστε να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος και πάρτε οριστικές αποφάσεις. Πειθαρχήστε τις αδυναμίες σας και αποφύγετε τις συγκρούσεις. Καιρός να ασχοληθείτε με τους άλλους. Η διάθεση σας θα αλλάζει εύκολα και πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα κάποιους ανθρώπους γύρω σας. Μην κάνετε απότομα ανοίγματα στα οικονομικά σας και μην τα αμελείτε. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε μεγάλη άνοδο και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τις επιπολαιότητες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στα άκρα. Μην χάνετε την υπομονή σας και ξεκαθαρίστε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις με αξιοπρέπεια.
Οι υπερευαισθησίες σας είναι πιθανό να σας βλάψουν γι’ αυτό φερθείτε με λογική. Οργανώστε την ζωή σας και αναθεωρήσετε τις ιδέες σας και θα δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Νέες εμπειρίες και δραστηριότητες βάζουν νέα θεμέλια στην ζωή σας ενώ θα ξεπεράσετε τα τυχόν εμπόδια και θα πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγουν νέοι ορίζοντες για σας στα αισθηματικά σας τα οποία βρίσκονται σε άνθηση. Θα εκφράζετε δυναμικά την άποψη σας, είτε είναι θετική είτε αρνητική κι αυτό θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας αρέσουν. Η τύχη είναι με το μέρος σας αρκεί να μην είστε ανυπόμονοι. Θα ξεπεράσετε πολλές από τις δυσκολίες σας χάρη στην δική σας αποφασιστικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά. Στο περιβάλλον της εργασίας σας ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά εάν έχετε οργανωθεί σωστά μην φοβάστε τίποτα. Ανακτήστε τις δυνάμεις σας, ξεκουραστείτε και ψυχαγωγηθείτε. Αν και θα έχετε αρκετά σκαμπανεβάσματα στον ερωτικό τομέα θα ζήσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Θα περάσετε όμορφες και ανέμελες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε τις συγκρούσεις και φανείτε διαλλακτικοί με το περιβάλλον σας. Νέοι ορίζοντες ανοίγουν για σας και θα έχετε την συμπαράσταση των φίλων σας η οποία θα σας φανεί πολύτιμη. Νέες καταστάσεις θα επιφέρουν αλλαγές στην αισθηματική και κοινωνική ζωή σας. Θα υιοθετήσετε νέες ιδέες και θεωρίες και με αυτή την τακτική θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας. Αποφύγετε τους πειραματισμούς και τις οικονομικές επενδύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Υπάρχει πιθανότητα να κάνετε μια γνωριμία που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη στη δουλειά σας. Πάρτε αποφάσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας και θα σας ευνοήσουν. Άτομα με ισχυρή θέληση και προσωπικότητα θα σας βοηθήσουν τώρα. Δείξτε στους άλλους τον καλό σας εαυτό και νικήστε τις αδικαιολόγητες φοβίες σας. Αποδείξτε στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σας, την αξία σας. Προσέξτε τους συνεργάτες σας και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα τους.

7-5-2011

ΚΡΙΟΣ

Δείξτε προνοητικότητα σήμερα στον οικονομικό τομέα, γιατί θα περάσετε κάποιες δύσκολες στιγμές. Φερθείτε με σύνεση και υπομονή σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε και μην το βάλετε κάτω γιατί όλα διορθώνονται. Υπερασπιστείτε τις απόψεις σας και μην λέτε τα μυστικά σας σε κάποιους φίλους σας. Κρύβετε μέσα σας αρκετές ανησυχίες για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες και να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρα σας. Είναι ευκαιρία τώρα για σας να ταξιδέψετε και να διασκεδάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί στους τομείς της οικογένειας και της εργασίας σας. Προσοχή δώστε σε κάποιες συμφωνίες που θα κάνετε και προγραμματίστε τα πάντα. Κάντε σχέδια και επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και θα ανταμειφτείτε πλουσιοπάροχα. Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Φανείτε προσεκτικοί στα αισθηματικά σας και βάλτε σε εφαρμογή τις σοβαρές σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διώξτε την ρουτίνα σας και εκμεταλλευθείτε δημιουργικά αυτήν την χρονική περίοδο. Το σπίτι και η οικογένεια σας, σας έχουν κουράσει λίγο, αλλά μην ανησυχείτε γιατί είναι παροδικό. Βρείτε νέο τρόπο έκφρασης και ανακτήστε τις δυνάμεις σας και είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσετε μπροστά. Θα υπάρξει κάποια ένταση εξαιτίας κάποιων προβλημάτων στα οικονομικά και στα οικογενειακά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και φανείτε διαλλακτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα συνειδητοποιείτε τι αξίζετε στην εργασία σας. Θα έχετε πολλές εναλλαγές και αντιθέσεις οι οποίες θα σας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό στην αισθηματική σας ζωή. Δημιουργήστε θετικές προϋποθέσεις για το μέλλον σας. Θα υπάρχει κάποιος εκνευρισμός γι’ αυτό να είστε περισσότερο διαλλακτικοί στις σχέσεις σας με τους φίλους σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δημιουργήστε θετικές ευκαιρίες για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Τώρα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε την αξία σας και τις ικανότητες σας και απαιτείτε την ανάλογη προβολή. Μια νέα φάση αρχίζει στη ζωή σας ενώ τα καινούργια σας σχέδια θα έχουν θετική κατάληξη. Δώστε προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε και βάλτε προτεραιότητες και νέους στόχους. Αυτή είναι μια περίοδος πολύ καλή για να μπορέσετε να εκφραστείτε και να βάλετε προτεραιότητες στη ζωή σας. Αξιοποιήστε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας και τις εμπειρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείξτε μεγάλη προσοχή σε κάποια προβλήματα του παρελθόντος γιατί υπάρχει ο κίνδυνος, αν αγνοήσετε την σοβαρότητα τους, να εμπλακείτε σε περιπέτειες. Νέες συγκινήσεις σας περιμένουν, αλλά προσπαθήστε να ελέγξετε την κατάσταση γιατί θα βρεθείτε σε μπερδέματα. Πάρτε ριζικές αποφάσεις ζωής και αξιολογήστε σωστά τα γεγονότα. Προσοχή χρειάζονται οι συνεργασίες σας γιατί θα ανακαλύψετε κάποιες κρυφές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μη μένετε κολλημένοι σε ιδέες του παρελθόντος και δείτε θετικά τις αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψει. Θα κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας στην οικογενειακή σας ζωή. Μην πάρετε τώρα μεγάλες αποφάσεις για να μη μετανιώσετε αργότερα. Κάποιο δικό σας άτομο ίσως χρειαστεί τη βοήθεια σας και ίσως να σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και μην είστε τόσο ευαίσθητοι. Θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές στην ζωή σας από εδώ και στο εξής, παρ' όλο που θα υπάρξουν κάποιες μικρές δυσκολίες. Βρίσκεστε πράγματι σε καλύτερη ψυχολογική διάθεση και βλέπετε τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αρκετά σημαντική χρονική περίοδος είναι αυτή για σας γι’ αυτό μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Τώρα κανείς δεν θα σας εμποδίσει να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν και θα προχωρήσετε σε μια καινούργια φάση όσον αφορά νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Θα πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας και θα ζήσετε ευχάριστες καταστάσεις. Ο οικονομικός σας τομέας θα ευνοηθεί πολύ και είναι μια καλή χρονική περίοδος για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας και γενικά των σχέσεων σας με τους ανθρώπους του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σιγά- σιγά θα αρχίσουν να παρουσιάζονται ευκαιρίες για πρόοδο και για θέματα προσωπικά που σας αφορούν. Αυτή την εποχή θα υπάρχει ένταση και ίσως παρουσιαστούν κάποια μικρά οικογενειακά προβλήματα. Καινούργια γεγονότα και κάποιες αλλαγές δημιουργούν καλυτέρευση στην ζωή σας. Έχετε δυνατότητες ανάπτυξης ενώ οι απόψεις σας θα χαρακτηρισθούν πολύ σημαντικές. Ταξινομήστε τις ιδέες σας και εφαρμόστε το πρόγραμμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας. Τώρα θα προέχει για σας η οικονομική σας ασφάλεια. Όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε η κατάσταση σύντομα θα διορθωθεί αλλά θα υπάρξει κάποιος πρόσκαιρος εκνευρισμός. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε κάποιες στιγμές έντασης με τα δικά σας άτομα.

ΙΧΘΥΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες και κάποιες νέες επαγγελματικές επαφές. Η προσωπική σας ευφορία θα σας κάνει να ζήσετε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφο σας. Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις αλλά αποφύγετε τις απερισκεψίες. Θα κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια και θα δείτε να γίνεται πραγματικότητα κάτι που από καιρό περιμένατε. Θα είστε πιο κατασταλαγμένοι μέσα από τις εμπειρίες σας σε σχέση με αυτό που θέλετε.

8-5-2011

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήσετε τον εαυτό σας σήμερα να έχει άγχος από τυχόν προβλήματα και εκνευρισμούς. Τα εμπόδια που θα υπάρξουν δεν είναι και τόσο σημαντικά. Είναι καιρός για ανανέωση. Τώρα είναι ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που έχετε κάνει από πριν και ιδίως αυτά που έχουν σχέση με την προώθηση της καριέρας σας. Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σχέση σας δείξτε κατανόηση στο σύντροφο σας και όλα θα διορθωθούν σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή ευνοούνται πολύ τα οικονομικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ δημιουργική για σας μιας και θα υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα να κάνετε. Σας παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας. Η ανάγκη σας για σταθερότητα θα είναι μια αιτία για άνοδο και αποτελεσματικότητα στην δουλειά σας. Κινήστε δυναμικά σε μια κατεύθυνση σταθερότητας και στη δημιουργία μιας νέας θετικής διάθεσης και κοινωνικότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους βελτιώνονται σταθερά. Θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ουσιαστικά κάποια πράγματα και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Πιθανόν να κάνετε μια καλή επένδυση και να επωφεληθείτε από κάποιες νέες και σημαντικές γνωριμίες. Μην παρασύρεστε από τους άλλους οι οποίοι θα σας δημιουργήσουν κάποιες δυσκολίες οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν εύκολα. Αφήστε να σας πλησιάσουν άνθρωποι που θα είναι πολύ χρήσιμοι στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας. Τώρα θα έχετε διάθεση για αλλαγές. Σκεφθείτε καλά πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις ενώ θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας φανούν χρήσιμοι στο μέλλον.
Κοιτάξτε ρεαλιστικά τα πράγματα και μην ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματα σας. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, θα υπάρχουν αρκετές απρόβλεπτες γνωριμίες αλλά και στιγμές που θα αισθάνεστε υπερήφανοι για τις κατακτήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Τώρα θα έχετε πολλές ανταμοιβές και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Θα έχετε κοινωνική αναγνώριση και βελτίωση των επαγγελματικών σας. Θα έχετε πολλές δραστηριότητες και πολλή κίνηση. Καινούργια γεγονότα θα έχετε τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό σας τομέα. Προσπαθήστε να κινηθείτε με την λογική και μην ενεργείτε με επιπολαιότητα. Κάποια προβλήματα που θα παρουσιαστούν, θα έχετε την ικανότητα να τα λύσετε με επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοούνται οι επαφές με τρίτους και θα ήταν καλό να ακούσετε την συμβουλή κάποιου φίλου σας που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Η υπερευαισθησία σας, σας κάνει καταπιεστικούς σε κάποιους ανθρώπους που αγαπάτε με αποτέλεσμα να μην είναι οι άλλοι σε θέση να σας αξιολογήσουν σωστά. Μόνο με την συζήτηση θα έχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Θα είστε ευνοημένοι στο χώρο της εργασίας σας και της προσωπικής σας ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Περιορίστε την τάση σας να σπαταλάτε τα χρήματα σας και αποφύγετε τις υπερβολές. Θα υπάρξει μια γενική αναδιοργάνωση και πολλές αλλαγές τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Η ξεκούραση σας είναι απαραίτητη, αλλά προσπαθήστε να μην έχετε τόσο άγχος. Παρά την καλή σας διάθεση, θα περάσετε κάποια προβλήματα. Δώστε προσοχή σ' αυτά που θα συζητήσετε ή θα υπογράψετε. Γίνετε πιο διπλωματικοί και λιγότερο ασταθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και θα υπάρχει αρκετή ένταση γύρω σας, εσείς εκμεταλλεύεστε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την χρονική περίοδο. Αποφύγετε τις υπερβολές και προσπαθήστε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Αντιμετωπίστε με υπομονή τα προβλήματα σας. Σας περιμένουν πολλές ευθύνες γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και να δείξετε υπομονή και κατανόηση στα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα αισθηματικά σας και ξεκαθαρίστε και οργανώστε την ζωή σας και την σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε προσπάθειες για να βρείτε διπλωματικές μεθόδους ώστε να αποφύγετε τις αντιθέσεις με τους γύρω σας. Θα έχετε μία μεταβαλλόμενη ψυχική διάθεση. Θα νιώσετε ανανεωμένοι και θα έχετε εύνοια της τύχης σιγά- σιγά. Θέστε καινούργια σχέδια και στόχους και προγραμματίστε καλύτερα τις υποθέσεις σας για να αποφύγετε την ένταση. Χρειάζεται υπομονή για να φτάσετε γρηγορότερα στο στόχο σας. Διαγράφονται για σας νέες προοπτικές, στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην παραπονιέστε τώρα για ό, τι σας καταπιέζει. Θα έχετε τρυφερότητα και κατανόηση από τον σύντροφο σας, αλλά φροντίστε να περιορίσετε την πολύ δουλειά σας, γιατί το ταίρι σας έχει κουραστεί να σας περιμένει. Πολεμήστε τη νευρικότητα σας και φανείτε ευέλικτοι αρπάζοντας τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Είναι μια περίοδος αρκετά περίπλοκη για σας, γι' αυτό θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε οτιδήποτε έχει σχέση με υπερβολές ή επιπολαιότητες. Όσοι είστε μόνοι, θα κάνετε μια ωραία και σταθερή σχέση. Ξεκινάνε για σας πολύ καλές προοπτικές, αλλά με πολλή ένταση. Ανανεώστε την σχέση σας και κάντε καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα τα οποία θα έχουν καλές προοπτικές. Το οικογενειακό σας περιβάλλον σας δημιουργεί κάποιο άγχος, αλλά θα το ξεπεράσετε εύκολα. Θα κάνετε καινούργιες συνεργασίες ή θα αξιοποιήσετε τις ήδη υπάρχουσες.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στα οικογενειακά σας γιατί θα υπάρξουν κάποιες αντιξοότητες που θα ξεπεραστούν με υπομονή και ηρεμία. Προσέξτε τα ταξίδια και τη λήψη αποφάσεων, γιατί θα σας γίνουν κάποιες προτάσεις που θα πρέπει να τις ελέγξετε. Θα έχετε κάποιες δυσκολίες στη δουλειά σας και κάποια ένταση. Μόνο με καλή διάθεση και διπλωματία θα τακτοποιηθούν τα πράγματα. Παρ' όλη την γκρίνια σας τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Διασκεδάστε και να είστε ανοιχτοί σε καθετί καινούργιο.

9-5-2011

ΚΡΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε εύκολα σήμερα κάποια προβλήματα που θα σας δημιουργήσουν κάποια άτομα, αρκεί να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις. Μην γκρινιάζετε και όλα θα πάνε καλά. Θα υπάρξουν καλές προοπτικές και ξεκινά ένας νέος κύκλος για σας. Χρειάζεστε ξεκούραση για να μπορείτε να ανταποκριθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας. Στο διάστημα αυτό θα μπορέσετε να χαρείτε όλα όσα με κόπους έχετε αποκτήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα δείτε την επιβράβευση των κόπων σας. Αυτή την εποχή θα έχετε μια ήρεμη και χωρίς έντονα προβλήματα ζωή. Είναι πολύ πιθανό να μη σας αντιμετωπίσουν με τόσο καλές διαθέσεις. Μην είστε τόσο ανασφαλείς και αγχώδεις γιατί θα δημιουργήσετε προβλήματα στον εαυτό σας. Ίσως κάποιο μικρό πρόβλημα στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή μια παρεξήγηση θα σας ταλαιπωρήσει για λίγο. Διατηρήστε την υπομονή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι από εσάς θα προβληματιστείτε από μια καινούργια γνωριμία. Αυτόν τον καιρό θα ξεφύγετε από την ρουτίνα σας και θα έχετε ηρεμία. Θα έχετε να λύσετε οικονομικά θέματα γι’ αυτό κινηθείτε προσεκτικά. Αποφύγετε τις σπατάλες και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα νεύρα σας και φανείτε υπομονετικοί με κάποιο δικό σας άτομο. Να έχετε υπομονή για να αποφύγετε τις εντάσεις και ελέγξτε τον παρορμητισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες στιγμές θα είστε ανήσυχοι και θα αναπολείτε το παρελθόν. Θα πετύχετε τους στόχους σας και θα βρείτε νέα ενδιαφέροντα. Τα ερωτικά σας είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσετε να διορθώσετε τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα. Η πορεία σας θα είναι ανοδική παρά τις δυσκολίες. Νέες προοπτικές ανοίγονται στη δουλειά σας. Αξιοποιήστε όσο καλύτερα μπορείτε αυτό το διάστημα και αποφύγετε την ένταση.

ΛΕΩΝ

Αν δεν επιβάλλετε τις απόψεις σας, η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο τις κινήσεις σας στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ θα έχετε τη συμπαράσταση ενός φίλου σας. Μερικές φορές θα γίνεστε καταπιεστικοί, γι’ αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με μεγαλύτερη νηφαλιότητα. Προσπαθήστε να αποφύγετε την ένταση ή την σύγκρουση με τους άλλους και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πραγματοποιηθεί κάποια επιθυμία σας και θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολλές νέες ιδέες. Θα έρθουν στην επιφάνεια αλήθειες που δεν θα θέλατε να τις μάθουν οι άλλοι και ίσως αυτό σας πληγώσει. Στον επαγγελματικό τομέα, η εργατικότητα σας θα σας ανταμείψει. Έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε τα λάθη σας και να ακολουθήσετε μία ανοδική πορεία, παρά τις πιέσεις που έχετε. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία γιατί η κατάσταση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο κι αυτό βέβαια εξαρτάται μόνο από εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας δεν είναι και τόσο καλά τώρα, αλλά μη στενοχωριέστε γιατί είναι κάτι τελείως παροδικό. Υπάρχουν καλές προοπτικές για τα οικονομικά σας. Κάντε πολλά σχέδια και εκμεταλλευτείτε τις πολλές ευκαιρίες που σας δίνονται καθώς και νέες προτάσεις για βελτίωση. Παρά τις αντιξοότητες, θα καταφέρετε πολλά. Αυτή η χρονική περίοδος προβλέπεται καλύτερη και πιο εποικοδομητική με πολλές εκπλήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί θα σας δοθούν ευκαιρίες για καλύτερες συνθήκες. Διασκεδάστε και αναζητήστε την περιπέτεια. Φροντίστε για την ξεκούραση και τη διασκέδαση σας. Αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας γιατί είστε σωστά οργανωμένοι και προγραμματισμένοι. Είστε σε δημιουργική έξαρση και θα έχετε αναγνώριση. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και στις απαιτήσεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρχει αρκετή ένταση στα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε νευρικοί και ευέξαπτοι. Αποφύγετε τις προστριβές με τους άλλους. Θα έχετε μεγάλη ενεργητικότητα και ό, τι επιθυμείτε θα το κατακτήσετε. Θα υπάρχουν πολλές συζητήσεις αλλά μην αφήνετε τυχόν δυσκολίες να σας επηρεάσουν. Περιορίστε το άγχος και τον εγωκεντρισμό σας. Η δουλειά σας βελτιώνεται και θα πάει ακόμα καλύτερα αν προγραμματιστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αισθάνεστε καλύτερα και τα αποτελέσματα θα είναι πιο ευνοικά για σας. Θα πρέπει να έχετε υπομονή για να προγραμματίζετε σωστά τις κινήσεις σας. Βάλτε καινούργιους στόχους και πραγματοποιήστε τους. Θα έχετε αρκετό άγχος και την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας. Βρίσκεστε σε μια σημαντική καμπή της ζωής σας. Θα σκεφτείτε να κάνετε καινούργιες συμφωνίες ή νέα βήματα στη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βγείτε από τον προγραμματισμό σας και θα ξοδέψετε περισσότερα απ' ότι πρέπει.
Προσέξτε τα νεύρα σας και το άγχος σας. Παλιές ιδέες τώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Στον επαγγελματικό τομέα θα δείτε σημαντική βελτίωση. Αποφύγετε τα προβλήματα με υπομονή και ψυχραιμία γιατί θα νιώσετε ότι κάποιοι σας περιορίζουν. Δώστε προσοχή στον αισθηματικό τομέα γιατί θα έχετε εντάσεις. Θα αισθανθείτε κουρασμένοι από κάποια απρόοπτα γεγονότα και υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες. Θα ανανεώσετε τη σχέση σας παρά τα μικροπροβλήματα που θα σας δημιουργήσουν οι γύρω σας, τα οποία ξεπερνιούνται. Αρχίζει μια νέα θετική περίοδος για σας σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπαθήστε να ανανεωθείτε. Όσοι σκέπτεστε να κάνετε αλλαγές, τώρα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε. Θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και θα βρείτε λύσεις σε ό, τι σας απασχολεί.

10-5-2011

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε νέες ιδέες σήμερα και θα βγάλετε τα κρυμμένα ταλέντα σας. Τα οικονομικά σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φανείτε αποφασιστικοί. Τώρα μπορείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας, είτε είναι αισθηματικά είτε οικονομικά. Προσπαθήστε να κάνετε κάτι δημιουργικό και προσέξτε τα οικονομικά σας και τις υποχρεώσεις σας. Ένας φίλος θα σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας. Μην απορρίπτετε τις νέες ιδέες που σας προτείνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα θα επικοινωνείτε καλύτερα με τους άλλους και θα ξεκινήσετε κάτι νέο στον τομέα της εργασίας σας. Αποφύγετε την αναποφασιστικότητα και μην αφήσετε κάποια άτομα να σταθούν εμπόδιο στα σχέδια σας. Νέες προοπτικές που θα είναι ευοίωνες ανοίγονται μπροστά σας και οι κόποι σας αναγνωρίζονται. Θα έχετε αρκετή αισιοδοξία και θα μπορέσετε να οργανωθείτε και να δημιουργήσετε νέες βάσεις για την αναγνώριση των έργων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας περιμένει έντονη κίνηση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς και αλλαγές στη δουλειά σας. Ακολουθείστε τις εξελίξεις και μην πτοήστε από κάποια προβλήματα που θα υπάρξουν. Μην αφήνετε την υπερευαισθησία σας να σας επηρεάζει. Κάποιες δυσκολίες ίσως σας δημιουργήσουν εκνευρισμό, αλλά δεν θα πρέπει να σας προβληματίσουν. Με προσοχή, διπλωματία και διαλλακτικότητα θα τα ξεπεράσετε. Τα πράγματα θα αλλάξουν σταδιακά κι εσείς θα πρέπει να έχετε υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προχωρήστε σταθερά κάνοντας τον απολογισμό σας. Θα πρέπει να είστε αρκετά ικανοποιημένοι από την εν γένει εξέλιξη της ζωής σας. Παρ' όλες τις δύσκολες στιγμές, θα υπάρξει βελτίωση των οικονομικών σας και επίτευξη των στόχων σας. Θα πρέπει να προσέξετε ό, τι έχει σχέση με την εργασία σας και αποφύγετε τις εντάσεις. Θα ξεπεράσετε εύκολα τυχόν δυσκολίες. Ίσως κάποιο άτομο από την οικογένεια σας να χρειαστεί τη βοήθεια σας.

ΛΕΩΝ

Ο επαγγελματικός σας τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία. Τώρα θα σκέπτεστε νέα δεδομένα αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή. Μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα στην επίτευξη των στόχων σας. Περιορίστε τα έξοδα σας και προγραμματιστείτε καλύτερα. Θα βρείτε τη λύση όλων των προβλημάτων σας και θα αισθάνεστε καλύτερα. Θα δώσετε έμφαση σε ό, τι έχει σχέση με τα αισθηματικά σας και τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε την υπερευαισθησία σας και μην εμπιστεύεστε όλο τον κόσμο. Θα έχετε ανάγκη από τους φίλους σας και ανθρώπους που να σας καταλαβαίνουν. Μην γίνεστε νευρικοί για να αποφύγετε τις συγκρούσεις με το άλλο φύλο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να δείξετε τις ικανότητες σας. Αυτή την περίοδο τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλή φάση. Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σωστά τις καταστάσεις και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΖΥΓΟΣ

Θα είστε λίγο παράξενοι και απότομοι και θα ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους. Τώρα θα πραγματοποιηθούν σοβαρές εσωτερικές αλλαγές. Θα μπορέσετε να λύσετε τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Οι άλλοι θα σας βλέπουν με καλύτερο μάτι κι εσείς θα μπορέσετε να έχετε καλύτερες συνθήκες στην ζωή σας. Θα μπορέσετε να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια. Βάλτε μέτρο στα έξοδα σας και φανείτε συντηρητικοί για να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και δώστε στους άλλους τη δυνατότητα να σας γνωρίσουν καλύτερα. Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και θα έχετε ευκαιρίες για προώθηση και βελτίωση. Προγραμματίστε σωστά τις κινήσεις σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Κάντε σωστές επιλογές και σωστές κινήσεις με μεγαλύτερη ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε λίγο κουρασμένοι, αλλά θα είστε σε θέση να βλέπετε τις προοπτικές που ανοίγονται στα επαγγελματικά σας. Θα έχετε εύνοια στα οικονομικά σας και θα προωθήσετε τις ιδέες σας και θα επωφεληθείτε. Προσπαθήστε να είστε συνετοί με την διαχείριση των χρημάτων σας και μην κάνετε περιττά έξοδα. Ευνοούνται τα θέματα εργασίας και νέες επαγγελματικές συναλλαγές. Η ανανεωμένη γοητεία σας προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση στο αντίθετο φύλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, γι' αυτό χρειάζεται να δείξετε σύνεση και προγραμματισμό. Ευκαιρία να διορθώσετε κάποια πράγματα στην ζωή σας και να ανακαλύψετε νέα δεδομένα. Θα είστε πραγματικά ζωντανοί και δημιουργικοί. Θα εντυπωσιαστείτε από μια νέα γνωριμία που θα σας δείξει συναίσθημα. Βγείτε έξω και διασκεδάστε κι αυτό θα σας φτιάξει το κέφι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα αισθηματικά σας ευνοούνται και θα περάσετε ωραίες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Θα υπάρχει ένταση και κάποιες καθυστερήσεις που δεν τις είχατε προβλέψει. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα ψύχραιμα και κρατήστε ό, τι έχετε αποκτήσει με τόσο κόπο. Θα υπάρξουν νέες προοπτικές, αλλά θα υπάρχουν και προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Είναι κατάλληλη περίοδος για να κάνετε κάποια συνεργασία.

ΙΧΘΥΣ

Θα νιώθετε λίγο κουρασμένοι και θα πρέπει να αναδιοργανωθείτε και να ξαναρχίσετε τη δουλειά. Δείτε κατανόηση στους γύρω σας και βοηθήστε στη λύση κάποιου προβλήματος δικού σας ατόμου. Αποφύγετε τις διαμάχες και χρησιμοποιήστε μια έξυπνη στρατηγική. Όσοι είστε μόνοι, γρήγορα θα κάνετε μία νέα σχέση. Θα αρχίσετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις και θα στηριχθείτε στις ικανότητες σας. Οργανωθείτε και συνειδητοποιήστε ότι ανοίγονται νέοι ορίζοντες για σας τώρα.

11-5-2011

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε κουρασμένοι σήμερα αλλά θα κάνετε αλλαγές τόσο στον εργασιακό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Θα επεκταθείτε σε νέους δημιουργικούς τομείς και θα αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει. Θα έχετε καλύτερη απόδοση στην δουλειά σας και μεγαλύτερες ευκαιρίες για άνοδο. Κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας θα αντιμετωπίσει μια απρόσμενη δυσκολία. Περιμένετε προτάσεις για συνεργασία ή τη χρηματοδότηση κάποιου σχεδίου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το πρακτικό μυαλό σας θα κάνετε βήματα προόδου και θα βάλετε καινούργιους στόχους, που θα καλυτερεύσουν την ζωή σας. Βρείτε τη χρυσή τομή και κοιτάξτε περισσότερο την πρακτική πλευρά των αναγκών σας. Θα επιδιώκετε την ζεστασιά και την τρυφερότητα ενώ η αγάπη και ο συναισθηματισμός σας μερικές φορές θα καταπιέζουν τους άλλους. Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί θα είναι περαστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα δείτε τα αποτελέσματα των κόπων σας. Δείξτε προσοχή στον επαγγελματικό τομέα και μην παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε τώρα τις συζητήσεις και αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητα σας. Παρ' όλο που δεν θα λείψουν τα προβλήματα και η κούραση, μπορείτε να αναδιοργανωθείτε και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Θα έχετε παροδικές δυσκολίες και προβλήματα αλλά θα υπάρξουν ευκαιρίες για δημιουργικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα προβλήματα σας, ενώ όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις αποφύγετε τη σύναψη νέων συμφωνιών. Πολλοί από σας θα κάνετε ένα ταξίδι σε συνδυασμό με το επάγγελμα σας. Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητα σας παρόλο που μερικές φορές μπορεί να αισθανθείτε ψυχολογικές πιέσεις. Ίσως δημιουργηθεί κάποια ένταση στις σχέσεις σας με τους άλλους και θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Η γοητεία σας μαγεύει τώρα το αντίθετο φύλο. Αυτή η χρονική περίοδος για σας είναι δραστική και έντονη. Θα έχετε διάθεση για περιπέτεια και αλλαγές. Θα έχετε επαγγελματικές επιτυχίες και ερωτικές συγκινήσεις. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις παρουσιάζουν τώρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τον τελευταίο καιρό έχετε εργαστεί πολύ και τώρα θα πάρετε αναγνώριση. Απαιτείται περισσότερη προσοχή στην εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γοητεία σας είναι έντονη και είστε το επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Ο σύντροφος σας, σας μεταδίδει τα προβλήματα του και σας προκαλεί άγχος. Θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα που θα εκπληρώσει τα προσωπικά σας όνειρα και κάποιες δυνατές σας επιθυμίες. Στην προσωπική σας ζωή θα έχετε κάποια οικογενειακά προβλήματα. Θα σας συμβούν κάποια γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και θα έχετε νέες εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ

Σε κάποια προβλήματα χρειάζεται να κάνετε υπομονή. Θα υπάρχουν προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα αλλά δεν θα σας λείψει η συμπαράσταση των φίλων σας. Θα έχετε πολλές συζητήσεις αλλά και προτάσεις. Σας περιμένει πολλή δουλειά και πολλές προσωπικές υποχρεώσεις, ενώ θα αναδιοργανωθείτε συναισθηματικά, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και παίρνοντας αποφάσεις. Κάποιες επιλογές σας είναι πολύ πιθανό να μην σας βγουν σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Πρέπει να προσέξετε τις παρασκηνιακές κινήσεις των άλλων και τις ίντριγκες που δημιουργούν εναντίον σας μέσα στην δουλειά σας. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και στρέψτε την προσοχή σας στον επαγγελματικό τομέα. Ευνοούνται οι σχέσεις με τους άλλους και οι νέες συνεργασίες. Όσοι είστε μόνοι, θα κάνετε μια νέα εντυπωσιακή γνωριμία.
Είναι μια περίοδος δύσκολη και κουραστική για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια γεγονότα συντρίβουν τις ελπίδες και τα όνειρα σας. Πρέπει να φανείτε συντηρητικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και να είστε προνοητικοί. Αν έχετε σκοπό να κάνετε κάποιο ταξίδι, καλό θα είναι να το αναβάλετε για λίγο. Πολλά θέματα της προσωπικής σας ζωής και των επαγγελματικών σας θα είναι δύσκολα. Πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι στα προβλήματα σας και να μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες νέες γνωριμίες θα παίξουν σκόπιμο ρόλο ώστε να σας αλλάξουν την ζωή. Νέες προοπτικές σας ανοίγονται τώρα. Θα έχετε πολλά γεγονότα τώρα και πολλή κίνηση αλλά θα βρίσκεστε σε σύγχυση. Νέες προοπτικές χαράσσονται στην ζωή σας, αλλά είναι πολύ νωρίς για να κρίνετε τα αποτελέσματα τους. Θα έχετε έντονη ζωτικότητα και ευχάριστες προοπτικές για τα οικονομικά σας και, γενικά, για την κοινωνική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε την αδιαλλαξία σας γιατί στρέφεται εναντίον σας. Σταματήστε να έχετε αυτοκαταστροφικές τάσεις και κάντε υπομονή. Κάποια στιγμή θα καταφέρετε να έχετε αυτό που θέλετε. Μην πάρετε αυτό το διάστημα σημαντικές αποφάσεις. Μερικά γεγονότα μπορεί να σας ξαφνιάσουν και να σας κουράσουν. Θα πρέπει τώρα να κάνετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στον αισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΣ

Στα επαγγελματικά σας αρχίζει για σας μια νέα περίοδος και σας επιφυλάσσουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Τα πολλά νεύρα δεν σας ωφελούν. Αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να έχετε περισσότερες συζητήσεις και προβληματισμούς. Θα υπάρξει μια σειρά ευχάριστων εκπλήξεων στο επάγγελμα σας. Τακτοποιήστε κάθε είδους εκκρεμότητες. Θα έχετε διάφορα γεγονότα που θα σας αγχώσουν για λίγο και ρευστές καταστάσεις.

No comments:

Post a Comment