Tuesday, August 16, 2011

Συρρικνωτής Συνδέσμων (διευθύνσεων)

Τελευταία ανακάλυψα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο.
Κατα βάσιν αφορά όσους μοιράζονται με άλλους διευθύνσεις, συνδέσμους (links), δια μ´εσου όλων των μέσων επικοινωνίας στο διαδίκτυο.
Οπως θα έχετε παρστηρήσει το copy/paste πάνω στη γραμή διευθύνσεων του περιηγητή μας προκειμένου να το μεταφέρουμε στα μέσα δικτύωσής μας, στα mail μας, στο twitter, κ.ο.κ, χρησιμοποιείται πλέον κατά κόρον. Ειδικά στο twitter που ο χώρος του τιτιβίσματός μας έιναι περιορισμένος είναι κάτι παρα πάνω από αναγκαίο οι διευθύνσεις που διακινούμε να είναι μίκρές. Εδώ ερχεται να λύσει το πρόβλημά μας η υπηρεσία adf.ly

Η διαδικασία πολύ απλή.
Φτιάχνετε έναν λογαριασμό και αφού η υπηρεσία με ειδικό email σας τον επιβεβαιώσει, όποτε μπαίνετε μπορείτε στην ειδική θέση να εισάγετε οποιαδήποτε ιντερνετική διέυθυνση θέλετε να διακινήσετε και αμέσως η υπηρεσία δημιουργεί μία συρρίκνωσή της. Αυτήν ακριβώς χρησιμοποιείτε στη συνέχεια. Ποιό έιναι το κρυφ´ μυστικό τώρα εδώ. Φυσικά υπάρχει κάτι. Επειδή όπως θα έχετε παρατηρήσει τα περισσότερα χρήματα στο ιντερνετ είναι διαφήμιση, στην ουσία και εδώ η συγκεκριμένη υπηρεσία σας ζητάει να φιαφημίσετε κάτι. Πώς γ´ινεται αυτό? Πολύ απλά όποιος φίλος ή επισκέπτης κλικάρη το συρρικνωμένο links σας πρώτα και για 10 δευτ ανοίγει στην οθόνη του μία διαφήμιση. την συνέχεια ανοίγει η δική σας. Φυσικά έχει και την επιλογή πάνω δεξιά της οθόνης του να κλικάρει στο skip ad και να προχωρήσει.
Καλά θα μου πείτε κάνω μία συρρίκνωση ενός link μου και υποβάλλω ,τρόπος του λέγειν τους επισκέπτες μου σε μία έστω μικρή ταλαιπωρία? Γιατί να το κάνω? Γιατί απλά θα πληρωθείτε από αυτό με σχετικά χαμηλό όριο ελάχιστης πληρωμής τα 5$.
Νμίζω για το τελευταίο πάιρνοντας έστω ένα μικρό μερίδιο της διαφημιστικής πίτας κάνοντας
αυτό που κάνετε αυτόματα και καθημερινά ,και χωρίς κόστος, νομίζω αξίζει
Υπάρχει και affiliate πρόγραμμα αν μέσω εσάς και μέσω ειδικού link που σας προσφέρεταιγραφτόυν και άλλοι στην υπηρασίς οπότ πάορνεται το 20% των κερδών τους.

Πατήστε ΕΔΩ για να εγγραφείτε

Οι πληρωμές σας γίνονται μέσω των υπηρεσιών PayPal και AlertPay. Δύο πολύ γνωστές υπηρεσίες εκ των λεγομένων e currencies services με υπψηλοτατο δέικτη ασφαλέιας και αξιοπιστίας. Μπορέιτε να κάνετε και εκεί πανέυκολα την εγγραφή σαε δίνοντας ένα email και συνδέοντας με τον λογαριασμρό σας την πιστωτική σας ´η χρεωστική σας κάρτα αν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Προσωπικά η υπηρεσία PayPal με έχει εξυπηρετίσει πάρα πολύ γιατί χρειάζεται να στέλνω χρήματα στο εξωτερικό σε γνωστό μου. η τράπεζα μου κρατούσε αρκετά χρήματα για το έμβασμα. Ο παραλ´ηπτης λοιπόν δημιούργησε και αυτός ´εναν λογαριασμό PayPal και σύνδεσε εκεί τον αριθμό τραπεζικού του λογαριασμού. Εγω του έστελνα τα χρήματα στον paypal του τα οποία τα έπερνε αμέσως και με παρακράτηση πολύ λιγότεη από τα τραπεζικά εμβάσματα. Στην συνέχεια ο παραλήπτης τα μετέφερε στον τραπεζικό του που είχε διασυνδέσει και τα λεφτ´α του έμπαιναν το πολύ σε 7
με 10 μέρες.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.Παραδείγματα συρρίκνωσης έιναι τα δύο άλλα blog μου που γνωρίζετε ήδη και εχουν την σύντομη μορφή..
http://adf.ly/2MxxC
http://adf.ly/2MxxDNo comments:

Post a Comment